Over ons

Onze motivatie

Wij zijn de familie Schutte. Ons werk is onze passie, onze grootste drijfveer. Om onze gasten de mooie Achterhoek te laten ontdekken, samen te zijn en herinneringen te maken. Bij Kom in de bedstee ontdekt u dat unieke gevoel!

Uniek - Kom in de Bedstee Uniek - Winterswijk - Vakantie huisjeklein-05638

Uniek in zijn soort?

Na de opening van onze locatie in Aalten in 2011 (voor 30  personen), volgde Kom in de Bedstee Woold (12) op de voet en in 2018 opende Kom in de Bedstee Sprookje (10) haar deuren. 

Onze andere websites:
www.komindebedstee.com
www.komindebedsteewinterswijk.nl
www.komindebedsteesprookje.nl

Deze nieuwe locatie Kom in de Bedstee Uniek & Magie (4-6)  in Winterswijk – Meddo is een prachtige aanvulling op de reeds bestaande woningen. Met al haar comfort, de mooie omgeving en de magie van de bedsteden…een lust voor het oog!

Kom in de Bedstee
groepsaccommodatie_winterswijk_12_personen_41

Kom in de Bedstee wint prijs

Donderdag 8 september reikten de wethouders Nijland van Aalten en Te Gronde van Winterswijk prijzen uit aan toeristische accommodaties in hun gemeente. Kom in de Bedstee, een groepsaccommodatie in ’t Woold, kreeg de eerste prijs in de categorie Groepsaccommodaties.

Eropuit in Eigen Land beoordeelt allerlei accommodaties op het gebied van toeristische verblijven, variërend van bungalows en vakantiehuizen, appartementen, b&b’s, groepsaccommodaties, hotels, campings tot locaties voor een dagje uit.

Wethouder Gert-Jan te Gronde mocht Dianne Schutte de trofee en een certificaat uitreiken voor ‘Kom in de bedstee’. Een prachtige accommodatie, uitvalsbasis voor de toerist om heerlijk te wandelen of fietsen, of om helemaal niets te doen en te genieten. Bij Kom in de bedstee, de naam zegt het al, kan men ervaren hoe het is om te overnachten in ruime en luxe bedstedes. Klik op de knop voor het hele artikel

Save 10%

with your first order

By subscribing to our newsletter you agree to our Privacy Policy