Zwembad Marveld Recreatie

Baantjes trekken of van de glijbaan. Zwemmen met een tropisch tintje.

Een bezoek aan ons subtropische zwembad natuurlijk niet ontbreken. In ons subtropische zwembad vind je diverse glijbanen met onder andere de Crazy Cone. De Crazy Cone is een glijbaan van circa 75 met magic-light effecten tijdens de afdaling. Deze super sensatie leg je af in een 1-persoons band.

Naast het subtropische zwembad en de Crazy Cone is het zwembad uitgebreid met een te gek waterspektakel. Er zijn drie nieuwe waterglijbanen bijgekomen en een 100 meter lange wildwaterbaan. Aan iedereen is gedacht: jong, oud, stille watergenieters en echte waterratten. De nieuwe waterglijbanen zijn een echte must-go voor diegene die van actie houden. Naast de waterglijbanen en de wildwaterbaan is er speciaal voor de kinderen een spraypark. Met diverse spray-elementen en interactieve spelelementen vervelen zij zich geen moment.

Daarnaast kunt u in ons subtropische zwembad lekker sportief baantjes trekken in het wedstrijdbad, ontspannen in de hotwhirlpool of genieten in de sauna’s. Voor de kinderen is er in ons subtropische zwembad een peuter- en kleuterbad, zodat zelfs de allerkleinsten zich vermaken op ons vakantiepark.

Voor parkgasten zijn de zwembaden met glijbanen standaard inbegrepen.
Wilt u als niet-parkgast een dagje zwemmen bij Marveld Recreatie? Dat kan, koop een ticket via de button hieronder!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is button_ticketskopen_wide.png

Elshofweg 6
7141 DH Groenlo
Tel: 0544-466000

https://www.marveld.nl/zwemmen/subtropisch-zwembad-en-wedstrijdbad

Algemeen

Kom in de Bedstee Magie

Kom in de Bedstee Uniek

Kom in de Bedstee © 2023 · Webdesign by Subbs.

Save 10%

with your first order

By subscribing to our newsletter you agree to our Privacy Policy